Verzending en Levering

Ons verkoopteam informeert u altijd over de verwachte levertijd zodat hier rekening mee gehouden kan worden. Wij nemen contact met u op zodra de order binnen is.

De opgegeven levertijden kunnen niet als fatale termijn gezien worden, tenzij uitdrukkelijk anders is overeengekomen. Wanneer de overeengekomen levertermijn, om welke reden dan ook, door ons overschreden wordt, zullen wij u hiervan onmiddellijk schriftelijk (per e-mail of post) op de hoogte stellen. In dat geval heeft u de bevoegdheid om de overeenkomst met ons te ontbinden, door dit schriftelijk (per e-mail of post) aan te melden.

Standaard worden in de webshop gekochte producten door PostNL of door onze vaste transporteur verzonden. In uitzonderlijke gevallen (bijvoorbeeld vanwege de omvang van een product) verzorgt Van Haneghem zelf de verzending.

Leveringen vinden uitsluitend plaats binnen Nederland (tenzij anders is overeengekomen tussen klant en Van Haneghem bv) . De verzending van een bestelling waarvan het totale bedrag € 300,- of meer bedraagt, is binnen Nederland geheel gratis. Voor iedere bestelling onder de € 300,- worden verzendkosten berekend.
Afhalen in de winkel is gratis.
 
Afhalen in de winkel:
Van Haneghem Tuin en Landschap
Vennewatersweg 17
1852 PT Heiloo
T: 072-5332417
E: info@vanhaneghem.nl