Tuinonderhoud

Goed, regelmatig onderhoud is voorwaarde voor de levensduur van een tuin en vooral voor het behoud van het ontwerp.

Tuinonderhoud door Van Haneghem

Van Haneghem heeft alle specialismen op tuingebied in huis

Ook in de divisie onderhoud zijn verschillende specialismen nodig. Van een gedegen kennis van de aanwezige planten, bomen en heesters, snoeien en het onderhoud van gazons tot het bestrijden van ziekten. Alle kennis die nodig is op ons vakgebied hebben wij in huis.

Altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen

Door met het team regelmatig ervaringen uit te wisselen en voortdurend bij te scholen, zijn wij op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Wat ons onderscheidt is de betrokkenheid van ons team bij elk project. Voor ons geoliede team van specialisten is het een uitdaging om met hun jarenlange kennis en ervaring proactief innovatieve oplossingen te bedenken en problemen op tijd te signaleren en vaak geruisloos op te lossen.

Totaalconcepten tuin en landschap

De enorme kennis en ervaring van ons team is de reden waarom wij in Nederland een van de weinige bedrijven zijn die op hoog niveau totaalconcepten tot in detail kunnen uitvoeren.

Wij onderhouden de meeste van onze projecten en geven garanties op beplanting. Als het niet goed gaat, moeten wij het zelf oplossen. Daarom zullen wij nooit iets ontwerpen dat niet uitvoerbaar is.

Van Haneghem