Tuinonderhoud: uw tuin in topconditie

De ideale tuinman neemt u niet alleen het tuinonderhoud uit handen. Hij kent de tuin door en door, voorkomt dat planten ziek worden, bestrijdt ongedierte en weet precies welke plant wat nodig heeft. Hij zorgt er kortom voor dat de tuin er het hele jaar bij staat zoals het in het tuinontwerp bedoeld was. En uw tuin laten onderhouden betekent bovenal dat ├║ er geen omkijken naar heeft.
Tuinonderhoud door Van Haneghem

Tuinverzorging zonder zorgen

In onze ogen is tuinonderhoud dan ook meer dan alleen knippen en snoeien. Als u door ons uw tuin laat onderhouden, dan zorgen wij ten eerste dat het behoud van het ontwerp gegarandeerd is. Iedere dag dat u naar de tuin kijkt, ziet die er als nieuw uit. Uiteindelijk merkt u bijna niets van het tuinonderhoud, want we lossen eventuele problemen al op voordat ze zichtbaar zijn.
 

Kennis van tuinonderhoud

Onze tuinmannen verzorgen uw tuin alsof het hun eigen tuin is; hun betrokkenheid is enorm. Zij zien het als een persoonlijke uitdaging de tuin in perfecte staat te houden en steeds weer met verrassende oplossingen te komen. Daarvoor hebben zij een hoop kennis in huis, bijvoorbeeld over:

    • het karakter van de aanwezige begroeiing
    • mogelijkheden voor vernieuwing
    • snoeitechnieken
    • gazononderhoud
    • het bestrijden van ziektes en ongedierte

 
Wij beschikken over een groot en enthousiast team tuinmannen die zich voortdurend bijscholen en hun kennis onderling uitwisselen. Samen missen zij geen enkele ontwikkeling en weten zij álles over tuinonderhoud en tuinverzorging.
 

Tuinprojecten

Dankzij ons uitgebreide team van specialisten kunnen wij complete tuinprojecten uitvoeren. Inclusief tuinontwerp, tuinaanleg en tuinonderhoud. Bij dit soort complete tuinprojecten hoeft u zich geen zorgen meer te maken over beplanting in uw tuin. Komt een plant of boom niet tot zijn recht? Dan zorgen wij zelf voor vervanging. Bloeit er iets niet zoals verwacht? Wij lossen het op.
 
Meer weten? Neem contact met ons op.

Wij onderhouden de meeste van onze projecten en geven garanties op beplanting. Als het niet goed gaat, moeten wij het zelf oplossen. Daarom zullen wij nooit iets ontwerpen dat niet uitvoerbaar is.

Van Haneghem