Tuinaanleg

In de meer dan 50 jaar van ons bestaan hebben wij een unieke expertise en ervaring opgebouwd op het gebied van techniek en materialen.

Tuinaanleg door Van Haneghem

Tuinaanleg vereist expertise en ervaring

Jan Willem van Haneghem is als technisch directeur verantwoordelijk voor aanleg en onderhoud. Aanleg is een cruciale fase waar wij veel aandacht aan besteden. Veel van we doen zit in de grond en is naderhand niet zichtbaar, maar is bepalend voor het welslagen van een plan. Bij een goede voorbereiding horen ook puur praktische werkzaamheden, zoals het opmeten van de tuin met professionele meetapparatuur, het afhandelen van vergunningen en een goed inzicht in het bestemmingsplan. Van Haneghem beschikt over al het materieel dat nodig is om projecten uit te voeren.

Alle fasen van een project maken wij inzichtelijk

Een project vergt ook veel energie van onze klanten en wij willen het hen tijdens dit proces zo makkelijk mogelijk maken. Dat doen wij door hen een goed inzicht te geven in het project en ook wat zij in elke fase kunnen verwachten en wie hun aanspreekpunt is. De klant ziet meestal bij oplevering pas hoe goed een ontwerp eigenlijk is. Ons geheim is: goed ontwerp, doordacht plan en ook uitvoeren zoals het gezegd en beloofd is.’

Ik werk heel goed samen met van Haneghem. Aan het ontwerp voegen zij een meerwaarde toe door een perfecte detaillering in de uitvoering. Dat heeft echt te maken met inzicht, hun jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit.

Piet Oudolf internationaal tuin- en landschapsontwerper