Tuinaanleg: perfect tot in de details

Een tuin aanleggen, begint eigenlijk met wat u níet ziet. Want wat er ín de grond zit, is de basis voor wat er bóven de grond gebeurt. Als u een tuin laat aanleggen, schakelt u een expert in die weet hoe hij een tuin duurzaam maakt. Die weet dat een tuin er niet alleen dit jaar maar minimaal de komende tien jaar perfect moet uitzien.
Tuinaanleg door Van Haneghem

Voorbereiding tuinaanleg

Als wij een tuin aanleggen, begint dat natuurlijk bij een goed tuinplan en een goed tuinontwerp. Die geven de contouren aan. Op basis daarvan beginnen wij de voorbereidingen. Denk daarbij bijvoorbeeld aan:

  • het opmeten van de tuin met professionele meetapparatuur
  • het afhandelen van vergunningen
  • het bestuderen van het bestemmingsplan
  • het verzamelen van al het benodigde materiaal en materieel

 

Kennis van tuinen

Met 50 jaar ervaring in tuinaanleg en tuinrenovatie, weten wij wat er komt kijken bij een goede voorbereiding en een perfecte uitvoering. We gebruiken daarbij innovatieve technieken, moderne apparatuur en natuurlijk onze uitgebreide vakkennis.
 

Soepel uw tuin aanleggen

Als u een tuin laat aanleggen, doen wij er alles aan om de overlast zo minimaal mogelijk te houden. Ook houden wij u voortdurend op de hoogte van wat we doen, met wie we dat doen en wat de planning is. Bovendien weet u altijd precies wie uw aanspreekpunt is.
 

Oplevering tuin

Toch blijkt de oplevering van een tuin voor veel mensen een aangename verrassing. Na alle voorbereidingen en werkzaamheden, ziet u bij de oplevering vaak pas hoe goed het ontwerp eigenlijk is. Ons geheim: een goed ontwerp, een stevig doordacht plan en, tot in de details, een perfectionistische uitvoering.
 

Tuinonderhoud

Bij het aanleggen van uw tuin, houden wij rekening met de hoeveelheid tijd en energie die u wilt steken in het tuinonderhoud. Ook dit laatste kunnen wij u uit handen nemen.
 
Benieuwd naar alle mogelijkheden voor tuinaanleg? Neem contact met ons op.

 

Als ik samenwerk met Van Haneghem, voegen zij echt iets toe aan mijn ontwerp door een perfecte detaillering in de uitvoering. Dat heeft volledig te maken met inzicht, jarenlange ervaring en gevoel voor kwaliteit.

Piet Oudolf internationaal tuin- en landschapsontwerper