Een showroom vol prachtige tuinartikelen

Tuinmeubelen en andere stijlvolle tuinartikelen en accessoires maken uw tuin compleet. Een goed tuinontwerp wordt sterker én mooier met perfect gekozen loungemeubilair, stijlvolle plantenbakken en verrassende materialen. Met de juiste tuininrichting komt uw tuin pas echt tot leven.

Bijzondere showroom

Onze showroom is de trots van ons bedrijf. U vindt er tuinmeubelen, tuinaccessoires en tuindecoratie die u niet overal vindt. Bijzondere producten waarmee u uw tuin helemaal naar eigen smaak inricht. Onze experts op het gebied van tuininrichting en styling zorgen voortdurend voor een verrassend, kwalitatief aanbod. Daarbij zoeken zij vooral naar ontwerpen die hoog scoren op het gebied van comfort, esthetiek en duurzaamheid. Want dat is in uw tuin of op uw veranda net zo belangrijk als binnen.

Design tuinmeubels en tuinaccessoires

U vindt bij ons een wisselende collectie van verschillende tuinmeubelen en tuinartikelen van een aantal gerenommeerde merken. Een kleine greep:

  • Tuinstoelen en tuintafels van Gloster
  • Loungebanken van Roda
  • Potten van Domani
  • Tuinhaarden en vuurschalen van Adezz
  • Parasols van Tuuci

 

Stoffeerderij MEE Atelier

Ontwerpster Mirjam van Haneghem levert met haar eigen stoffeerderij, MEE Atelier, een steeds grotere bijdrage aan de ontwerpen voor de inrichting van tuinen en buitenruimtes. Met haar verfijnde gevoel voor esthetiek en materialen en haar oog voor details maakt ze de mooiste buitenkussens.

U vindt onze showroom aan de Vennewatersweg 17 in Heiloo.
Openingstijden:
maandag t/m vrijdag: 8.30 – 17.00 uur
zaterdag: 9.00 – 17.00 uur (maart t/m september)

Nieuwsgierig geworden? Neem dan vast een kijkje op onze pagina tuininrichting.