Terug naar overzicht

’t Pakhuys – B & B

De Rijp - Noord-Holland
Jaar: 2010
500 m²

Tuinaanleg en tuininrichting bij een Bed & Breakfast

Deze opdrachtgevers vroegen ons om -passend bij de stijl van het oude pakhuis- een prettige buitenruimte te ontwerpen voor hun gasten.

Uitwerking van de tuinaanleg en tuininrichting

De luxe en sfeervolle B & B met zes kamers is gevestigd in een oud pakhuis dat door de eigenaars werd verbouwd. Het ligt in het pittoreske Oud-Hollandse dorpje De Rijp waarvan het oude hart de 17e eeuwse sfeer ademt waarin het werd gebouwd.

Vanaf de voordeur kijk je door de achterdeur naar het pad dat als een loper in de langgerekte tuin verder gaat het landschap in tot aan de waterkant. Achterin is een houten terras om een boek te lezen en te genieten van de omgeving en een aanlegsteiger voor een bootje of kano’s
De tuin heeft alle functies die de gastheer en gastvrouw zich wensten gekregen. Gasten kunnen ervoor kiezen om een rustig plekje op te zoeken of anderen opzoeken op een van de terrassen. Zo vaak als mogelijk is wordt buiten ontbeten met een vers eitje van de kippen die over een eigen, op maat gemaakt, hok beschikken en met vers fruit, kruiden of rabarber uit eigen tuin.

Waar we trots op zijn is dat niet alleen een enkele gast of klein gezelschap zich senang voelt in deze tuin, maar dat de tuin zich tegelijkertijd leent om grotere gezelschappen te herbergen voor een leuk evenement of feestje.

De warme en uitnodigende sfeer die binnen is gecreëerd is doorgezet in de multifunctionele tuin en vormt de harmonieuze eenheid waar de vele gasten graag naar terugkeren.

Uw eigen project op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe samenstelling van uw tuin of landschap? Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van luxe tuinen: van tuinontwerp tot tuininrichting en tuinaanleg.
Bekijk hier meer projecten die wij voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd.

Pakhuys De Rijp