Terug naar overzicht

Bostuin

Noord-Holland
2015
716 m2

Luxe tuinaanleg aan de rand van het bos

De opdrachtgever, die zelf een groot gevoel voor beplanting, natuur en esthetiek heeft, wilde een unieke tuin met open karakter waarbij de privacy in de tuin gewaarborgd zou blijven. De woning is prachtig gelegen aan de rand van het bos. Wij hebben een prachtige tuin samengesteld, welke perfect aansluit bij het jaren ‘30 huis dat recentelijk is verbouwd.

Uitwerking van het tuinontwerp en de tuininrichting

De aanwezige tuinbestrating van oude gebakken genuanceerde klinkers hebben we toegepast in een strakke vormgeving met een authentiek patroon. De stenen zijn gevoegd met een waterdoorlatende mortel dit geeft een gemetselde uitstraling geeft en voorkomt onkruid. Voor ons is het altijd een voorrecht om dit ambachtelijke werk zo strak mogelijk uit te voeren waardoor een ‘eeuwigdurende’ uitstraling ontstaat.
Door de meandering in de belijning was het mogelijk een open karakter te creëren naar de weg maar waarbij wel een optimale privacy in de tuin wordt ervaren.

In overleg met de opdrachtgevers is ieder detail in de tuin besproken. Door hun liefde voor en kennis van planten hebben wij mooie composities kunnen maken en bijzondere heesters met unieke eigenschappen toegevoegd. Zo zijn wij samen met hen tot een natuurlijke open tuin gekomen die geheel bij de wensen aansluit.

Uw eigen project op maat

Bent u op zoek naar een nieuwe samenstelling van uw tuin of landschap? Wij zijn gespecialiseerd in alles op het gebied van luxe tuinen: van tuinontwerp tot tuininrichting en tuinaanleg.
Bekijk hier meer projecten die wij voor onze opdrachtgevers hebben uitgevoerd.